Behandlingar


Vi är en privat klinik för hundar katter och andra smådjur och utför allmänna och akuta behandlingar. Vi erbjuder våra patienter kvalificerad veterinärvård samt ett trevligt och personligt bemötande. Vår förhoppning är att både patienter och deras ägare känner sig trygga och välkomna här.

  • Förebyggande djursjukvård + hälsokontroll
  • Tandbehandlingar
  • Röntgenundersökningar (inkl. HD-ED röntgen inom SKK´s avelsprogram)
  • Laboratorieundersökningar
  • Mjukdelskirurgi (inkl. kastrationer av alla djur, kejsarsnitt osv.)
  • Vaccinationer
  • ID-märkning
  • Besiktningar
  • Kloklippning och pälsvård

Våra tjänsterTandbehandlingar

Karies och parondontos (tandlossning) påverkar hela djuret om infektioner sprids. Förebyggande undersökningar hjälper till att undvika tandsjukdomar och rutinmässiga plackkontroller minskar följdsjukdomar för ert djur.
Vi erbjuder professionell tandrengöring, polering av tänderna samt extraktion av skadade eller lösa tänder. Till detta använder vi modern utrustning och teknik.

Röntgenundersökning för en exakt diagnos

Djur kan inte meddela oss om skador och smärtor. För att kunna ge rätt behandling är det viktig att ställa en exakt diagnos. Röntgenundersökningar kan vara ett avgörande hjälpmedel.
Vi är utrustade med modern digital röntgenteknik och lägger stort vikt på strålskydd.

Kirurgi

Ibland är en operation oundviklig. Vi försöker att göra klinikvistelsen för era djur så otraumatisk och så skonsam som möjligt så att både djur och ägare kan känna sig trygga. Vi använder modern narkosteknik och gasnarkos.

Från och med den 7/9 2020, har rutinerna för bokning av HD/ED ändrats.

 

SKK lanserar en ny tjänst för dig som ska röntga din hunds höfter eller armbågar. Tjänsten kallas kort och gott SKK röntgenavläsning och innebär att du som hundägare betalar för avläsning och registrering av resultaten innan du bokar tid hos din veterinär.

Länk till registreringen finner du nedan:
https://www.skk.se

För mer information angående de förändrade rutinerna, vänligen gå till SKKs websida.
https://www.skk.se

Djur kan inte meddela smärtor 
Röntgendiagnostik ger klarhet

Har du frågor? Ring oss.

Vi svarar i telefon när vi har möjlighet under hela arbetsdagen. Du är även välkommen att lämna ett meddelande eller att försöka igen det senare.

Ja, jag håller med om det