Öppettider  må,ti,to,fre 8.30-12.30  och 14.00-17.00 onsd. 17.00-20.00.  
 Tel. 0933-795100  Kliniken har stängt 17-23 september !
Jour tel: DV Vännäs 010-122 83 00 / DV Lycksele 010-122 82 60

Välkommen till

Vindelns Veterinär

 

På grund av corona - För att minska smittorisken för oss alla får de som har förkylningssymtom eller är under karantän inte besöka oss + helst skall bara en person komma med djuret.

 

 

 

våra tjänster

HUND

Stora som små, alla är välkomna.

katter

Tiger eller diva, vi är anpassade till alla katter.

hundägar- coaching

Vi lär hundägaren att lära sin hund det hen vill att hunden ska kunna utifrån förutsättingarna.

Produkter

Diet- och friskfoder från Hill`s, Royal Canin och Vom og Hundemat– Fodertillskott – Schampo – Tandvårdstillbehör – Tassalva och hundskor – Värmetäcken för hundar – Selar, koppel och halsband, leksaker m.m.

Varför en hundbeteendeanalys

Första steget att komma närmare sin hund är att förstå hundens beteenden för att sedan kunna påverka dem. Därtill är en hundbeteendeanalys ett viktigt verktyg för att hitta orsaken till beteenden. Vill vi förändra ett beteende, så försöker vi alltid anknyta vid orsaken till beteendet. Vi vill inte bara jobba med att undertrycka/släcka symptomer som sedan oftast dyker upp i from av andra beteenden vi oftast inte vill ha heller.

Hundar katter och andra smådjur

Behandlingar

Vi är en privat klinik för hundar katter och andra smådjur och utför allmänna och akuta behandlingar. Vi erbjuder våra patienter kvalificerad veterinärvård samt ett trevligt och personligt bemötande. Vår förhoppning är att både patienter och deras ägare känner sig trygga och välkomna här.

läs mer

För en harmonisk samvaro med din hund

Hundbeteendeanalys och hundägarcoaching

Någonting man som hundägare upplever som problem med sin hund kan te sig väldigt olika. Genom mycket och mångårig praktiskt erfarenhet i observation, inlärning, träning av hundar kompletterat med en längre utbildning inom etologi (läran om djurens beteenden) och kontinuerligt vidareutbildning, kan jag erbjuda dig hjälp i form av rådgivning och coaching med din hund.

läs mer

Har du frågor? Ring oss.

Vi svarar i telefon när vi har möjlighet under hela arbetsdagen. Du är även välkommen att lämna ett meddelande eller att försöka igen det senare.

Ja, jag håller med om det